Transport Moldova - Olanda pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova - Olanda poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Olanda - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de calitate, ești în siguranță datorită șoferilor noștri profesioniști cu ani de experiență în spate, te bucuri de asistența celor mai politicoase și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi ne asumăm grijile tale și te asigurăm cu tot de ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie confortabilă!

Dorești să vizitezi celebrul Cartier Roșu, să te plimbi de-a lungul numeroaselor canale din Amsterdam, să zăbovești prin străzile Rotterdamului, admirându-i arhitectura modernă sau să descoperi cum te mai poate surprinde Olanda pornind din Chișinău? Rezervă loc acum pentru tine și familia ta, sau discută cu reprezentanții noștri despre care alt punct de plecare ar fi mai convenabil pentru tine, despre costuri, precum și orice alte detalii ce țin de transport pasageri Olanda. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în liniște, confort și siguranță!

Îmbarcarea pasagerilor în autocar Global Express
Transmiterea coletelor cu microbuzele Global Express

Transport colete Olanda - Moldova

Grija celor dragi ne poate încălzi chiar și la distanța de 2 037 km, iar Global Express este aici pentru a te apropia de cei care se află acasă ori sunt plecați în Olanda. Fie că vrei să expediezi un colet din Chișinău spre o localitate din Olanda, pentru a alina dorul de casă unei persoane iubite, sau vrei să transmiți un cadou pe ruta Olanda - Moldova, găsești mereu transportul potrivit cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova spre Olanda și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transportarea pe ruta Olanda - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în faptul că noi îți vom livra coletul tău în siguranță, direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne oferi detalii despre coletul tău, iar noi îți vom aduce la cunoștință toate informațiile necesare despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Olanda - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Olanda – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Olanda și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

Autocar și microbuz Global Express pentru transportarea pasagerilor

Suntem Global Express, firmă de transportare pasageri și colete pe rutele Olanda - Moldova și Moldova - Olanda, precum și în alte state Europene, a cărei misiune este asigurarea transportării confortabile și sigure la timp a clienților noștri și a bunurilor ce le aparțin.

Ce să alegi - autobuz sau microbuz - pentru transportul de colete și pasageri Moldova - Olanda?

Transportul pasagerilor la distanțe mari și relativ mari trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabil, motiv din care optăm pentru transportul cu autocar pentru ruta Moldova - Olanda. De obicei, după doar câteva ore în drum, orice disconfort crește cu progresie geometrică. Acesta însă nu este cazul clienților noștri. Pasagerii pe ruta Olanda - Moldova, tur și retur, sunt transportați cu autocare noi, au acces la WI-FI, prize, și aer condiționat, care menține o temperatură plăcută în salonul autocarului, indiferent de sezonul sau timpul de afară. Între timp, însoțitoarele noastre de bord se vor îngriji de bunăstarea și confortul tău pe tot parcursul călătoriei. Dacă vrei să ajungi rapid, în condiții excelente la un preț accesibil în Olanda, rezervă loc acum! Pentru transportul coletelor pe ruta Moldova - Olanda, în majoritatea cazurilor, de asemenea, alegem autocarul, pentru că unitățile noastre de transport oferă destul spațiu și oportunități de asigurare a stabilității bunurilor transportate. Acesta este doar unul dintre motivele din care în toți anii de activitate a companiei noastre nu am avut nici un singur caz de pagube sau deteriorări ale bunurilor transportate. Dacă dorești să expediezi în siguranță un colet celor dragi care se află acasă, în Moldova, ori sunt plecați în Olanda, rezervă loc acum apăsând butonul de mai jos!

Alte întrebări frecvente

Care este prețul de transport al unui colet Olanda - Moldova?
Un colet cu greutatea de până la 25 kg va fi transportat pe ruta Moldova - Olanda la un preț de 40 Euro. Pentru fiecare kilogram ce depășește greutatea menționată, se mai achită câte 1.50 Euro. Excepție fac bunurile extrem de fragile, tehnica, mobila și altele care au nevoie de o fixare specială, în funcție de situație. Dacă dorești să transporți un bun care are necesită atenție deosebită, contactează-ne și vom discuta împreună toate detaliile.
Care este traseul de transport Țările de Jos - Moldova?
Cursa tur Moldova - Olanda pornește din Chișinău, iar la retur ajungem, la fel, la Chișinău. Pe ruta Moldova - Olanda trecem prin postul vamal Oancea, și ulterior tranzităm țările (?). Pe ruta Olanda - Moldova, tranzităm aceleași țări, însă intrăm pe teritoriul Republicii Moldova prin postul vamal Leușeni. Din cauza situației actuale geopolitice, nu traversăm Ucraina, asigurând astfel siguranța pasagerilor noștri precum și a coletelor expediate.
Ce include costul biletului pentru pasageri?
Costul călătoriei acoperă toate facilitățile de care ai parte în autocar (WI-FI, prize, ceai, cafea etc.), precum și micul dejun în autocar, după care un prânz la un restaurant pe teritoriul Ungariei. Prețul biletului Moldova - Germania, tur și retur, include și transportarea bagajului cu o greutate de până la 40 kg.
Cât durează călătoria pe ruta Moldova - Olanda?
Durata totală a călătoriei pe ruta Olanda - Moldova, tur și retur, constituie 34-36 de ore, în funcție de timpul petrecut la posturile vamale. Șoferii profesioniști și însoțitoarele de bord vor avea grijă ca pe parcursul acestor ore să te simți confortabil și în siguranță.

Ludmila, coafeză, Chișinău, Moldova
”Transmit colete copiilor în Olanda de cinci ani, de când ei s-au mutat acolo. Dintre care doi ani apelez la serviciile de livrare a coletelor de la Global Express ca să-mi bucur copii cu gustări de acasă. Nu am avut niciodată probleme cu ei, coletele au ajuns la copii întregi și la timp. Când eu merg în vizită, tot cu autocarul de la Global Express plec. Mi se pare mai sigur, e mai ieftin și condițiile sunt foarte bune. Fetele care ne însoțesc sunt foarte atente și amabile, o plăcere să mergi cu ele. Sunt și eu așa mai liniștită la drum, când știu că mă pot adresa la dânsele. Servicii excelente. Recomand!”
Corina, studentă, Chișinău, Moldova
”E foarte comod să mergi la distanțe mari cu Global Express. Salonul confortabil, wi-fi ul rapid. Am fost serviți cu un mic dejun gustos și apoi am luat prânzul la restaurant. Poți să te relaxezi și să-ți savurezi liniștit călătoria. Am mers cu ei în Olanda de cinci ori, acolo a plecat de curând sora. La întoarcere tot la serviciile de transportare pasageri Global Express apelez. Sunt receptivi, amabili, și își respectă și apreciază clienții.”
Iulian B., inginer, Rotterdam, Olanda
”Ne-am stabilit cu soția în Rotterdam din 2017, și de atunci transmiterea coletelor ne-a adus multe bătăi de cap. Un an în urmă am început să trimitem colete părinților și rudelor din Moldova cu serviciile de livrare a coletelor Global Express. Jumătate din problemele pe care le aveam până acum cu trimiterea coletelor ne-au căzut de pe umeri. Acum suntem și noi mai puțin stresați când vine vorba să trimitem colete acasă. Am trimis mamei veselă, mobilă de bucătărie și cadouri de sărbători, toate au ajuns fără întârzieri sau accidente.”
Ala C., contabilă, Cimișlia, Moldova
Merg în Olanda cu copii la soț câteva ori pe an. E foarte comod pentru noi să călătorim cu Global Express. Copiilor privesc desene animate ori se uită pe geam, nu se plictisesc, iar domnișoarele care ne însoțesc sunt foarte grijulii și receptive. Facem și opriri, luăm prânzul și ne mai recreem de la drum un pic. E plăcut și ușor să mergi la un drum lung cu o echipă de profesioniști care se îngrijesc de confortul tău”

Like, share, subscribe:

Lista cu destinații de plecare

Transport Moldova - Olanda

Transport Olanda - Moldova

Transport Moldova - Olanda

Transport Olanda - Moldova

Dacă nu ați găsit destinația Dvs, contactați-ne pentru mai multe detalii:
+37378799993