Transport WEERT — Chișinău Autocare pentru pasageri și colete

Cum să rezervați un bilet?

 • Selectați o destinație și ziua în care planificați să mergeți în călătorie.
 • Faceți clic pe butonul “Rezervează”
 • Completați forma cu datele personale necesare
 • Achitați biletul folosind cardul sau veniți la birou și achitați cash
 • Așteptați sunetul operatorului nostru care vă va informa despre detalii.
Notă importantă

Începutul călătoriei (direcția spre Europa) se va efectua cu autocarul, iar în Germania, toti pasagerii sunt transferați în microbuse, care vor transporta într-un mod mai rapid pe zone diferite fiecare pasager la adresa acestuia.

În autocare veți găsi tot utilajul necesar confortului.

Dvs nu Vă rămâne decât să savurați călătoria și peisajele frumoase!

Documente

Fiecare pasager este direct responsabil pentru deținerea actelor necesare trecerii frontierei și călătoriei.

Actele de baza ar fi:

 • Pașaport biometric din R.Moldova;
 • Asigurarea medicala;
 • Procura pentru minori (în caz de călătorie doar cu 1 părinte).

bagaj Bagaje

În prețul biletului sunt incluse 2 valize: MAX: 50 KG

 • Bagajul de mână
 • O valiză
A
WEERT
OLANDA
B
Chișinău
Moldova
 • Timpul plecării : 8:30
 • Plecare din: mun. Chişinău Adresa Dvs de locuință
 • Punctul final: Adresa Dvs de locuință

Global Express - Transport de Pasageri și Colete în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia

Global Express este o companie de transport cu o vastă experiență în furnizarea serviciilor de transport de pasageri și colete în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia. Ne străduim să oferim soluții fiabile și convenabile pentru călătorii și expedierea de colete către aceste destinații.

Transport de pasageri:

Cu o tradiție solidă în domeniu, compania noastră, Global Express, își consolidează reputația prin oferirea unor servicii de transport de pasageri de neegalat către multiple destinații atrăgătoare din Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia. Oferind curse regulate de trei ori pe săptămână, mai precis în zilele de miercuri, vineri și duminică, cu plecare din Chișinău și revenind în zilele de joi, sâmbătă și luni, ne-am asigurat că serviciile noastre sunt perfect adaptate nevoilor tale, fie că ești în căutare de aventuri, vacanțe sau călătorești în scopuri de afaceri. Pasionații de călătorii sau profesioniștii ocupati se pot baza pe standardele noastre înalte de calitate și confort pe întreaga durată a călătoriei.

La Global Express, ne-am pus angajamentul de a depăși mereu așteptările. Pentru a asigura o experiență de călătorie superioară, autocarele noastre sunt dotate cu facilități la ultimele standarde, incluzând aer condiționat pentru un climat interior ideal, prize pentru încărcarea dispozitivelor tale electronice, astfel încât să rămâi conectat, și conexiune Wi-Fi gratuită pentru a naviga sau a lucra în timpul călătoriei. Șoferii noștri, cu o vastă experiență în spate, împreună cu însoțitorii de bord atent pregătiți, îți garantează o călătorie lină, sigură și fără griji.

Pe parcursul drumului cu Global Express, vei fi martorul frumuseților Europene, de la peisajele uimitoare din Germania până la orașele istorice din Cehia. În timp ce castelele din Bavaria îți oferă o incursiune în istorie, canalele din Amsterdam sau arhitectura din Praga îți dezvăluie comori urbane.

Transport de colete:

În afara serviciilor pentru pasageri, Global Express este și o soluție excelentă pentru transportul de colete, oferind rute între Moldova și majoritatea țărilor Europei Centrale și de Vest. Indiferent de mărimea sau destinația coletului, fie că este vorba despre un obiect personal sau un pachet comercial, garantăm că ajunge la destinație în timp și în condiții optime.

Toate coletele sunt tratate cu un nivel ridicat de profesionalism. Echipa noastră dedicată se ocupă de ambalarea corectă a bunurilor, asigurându-se că acestea sunt protejate pe durata tranzitului. Avem parteneriate strânse cu lideri în logistica, care ne permit să oferim soluții de transport rapid și eficient, fără întârzieri.

De ce să alegi Global Express:

Reputația noastră în domeniul transportului de pasageri și colete se bazează pe multe piloni esențiali:

Calitatea incontestabilă a serviciilor: Fiecare client beneficiază de atenția și grija echipei noastre, asigurându-se că fiecare experiență este la nivelul așteptărilor.

O prioritate pentru siguranță: Noi punem accent pe siguranța pasagerilor și a coletelor, având măsuri stricte și proceduri bine definite pentru un transport sigur.

Flexibilitate și adaptabilitate: Ne adaptăm la nevoile fiecărui client, oferind soluții tailor-made pentru fiecare cerere în parte.

Confort și comoditate: Cu numeroase opțiuni și destinații, călătoriile și expedierile devin mai ușoare ca niciodată.

Alătură-te comunității noastre și descoperă lumea alături de Global Express. Alege servicii de transport de încredere pentru călătoriile și livrările tale în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia. Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune servicii și pentru a transforma fiecare călătorie într-o aventură de neuitat.
Rezervă acum și beneficiază de serviciile de transport de pasageri și colete de încredere ale Global Express pentru călătoriile tale în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia. Asigurăm călătorii sigure, confortabile și expedierea promptă a coletelor tale, oferindu-ți experiențe plăcute și fără griji.

Germania este o țară situată în Europa Centrală, cu o populație de aproximativ 83 de milioane de locuitori. Este cea mai populată țară din Uniunea Europeană și are o istorie bogată și diversă. Germania este cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative în domeniile științei, filozofiei, literaturii, muzicii și artei în general. Este, de asemenea, o destinație populară pentru turiști, datorită peisajelor sale variate, orașelor vibrante și patrimoniului cultural impresionant.

Berlin este capitala și cel mai mare oraș al Germaniei. Este un centru cultural și artistic important, cu muzee, galerii de artă și teatre renumite. În plus, Berlin este faimos pentru Brandenburg Gate, Turnul Televiziunii și Fragmentul Zidului Berlinului, care reprezintă istoria și reunificarea orașului.

Alte orașe notabile din Germania includ München, cunoscut pentru festivalul Oktoberfest și pentru arhitectura sa barocă, Hamburg, un important centru portuar și cultural, și Frankfurt, un important centru financiar și de afaceri. Germania este, de asemenea, faimoasă pentru castelele sale impresionante, cum ar fi Castelul Neuschwanstein din Bavaria.

Olanda, cunoscută oficial sub denumirea de Țările de Jos, este o țară situată în Europa de Nord-Vest. Aceasta este renumită pentru peisajele sale cu mori de vânt, canale și câmpii extinse. Olanda este, de asemenea, cunoscută pentru producția sa de flori, în special de lalele, și pentru celebra sa piață a florilor din Amsterdam.

Amsterdam este capitala și cel mai mare oraș al Olandei. Este un important centru cultural și artistic, cu muzee de renume mondial, cum ar fi Muzeul Van Gogh și Rijksmuseum. De asemenea, Amsterdam este faimos pentru canalele sale pitorești și pentru arhitectura sa tradițională olandeză, inclusiv casele înclinate caracteristice.

Alte orașe importante din Olanda includ Rotterdam, cunoscut pentru arhitectura modernă și portul său aglomerat, și Haga, unde se află sediul guvernului și Curtea Internațională de Justiție. Olanda are, de asemenea, o istorie bogată și este faimoasă pentru pictorii săi de renume mondial, cum ar fi Rembrandt și Vincent van Gogh.

Belgia este o țară situată în Europa de Vest, cu trei regiuni distincte: Flandra, Valonia și Regiunea Capitalei Bruxelles. Aceasta este renumită pentru ciocolata sa delicioasă, berea tradițională și arhitectura sa medievală și renascentistă bine conservată.

Bruxelles este capitala Belgiei și sediul Uniunii Europene. Orașul este cunoscut pentru clădirile sale istorice, cum ar fi clădirea Parlamentului European și Grand-Place, o piață medievală impresionantă. Bruxelles găzduiește, de asemenea, numeroase muzee, inclusiv celebrul Muzeu Magritte, dedicat operei lui René Magritte.

Antwerpen este cel mai mare oraș din regiunea flamandă și un important centru comercial și cultural. Este faimos pentru industria sa diamantelor și pentru arhitectura sa renascentistă. Orașul Gent impresionează cu frumusețea sa istorică, cu catedrala sa gotică și cu castelele sale medievale bine păstrate.

Luxemburg este un mic stat situat în Europa de Vest, cunoscut oficial sub denumirea de Marea Ducat al Luxemburgului. Este una dintre cele mai mici țări din Europa ca suprafață și populație. Luxemburgul este renumit pentru peisajele sale pitorești, cu dealuri, păduri și castele medievale impresionante.

Capitala Luxemburgului, care poartă același nume, este un important centru financiar și sediu al instituțiilor Uniunii Europene. Orașul este împărțit în două părți distincte: Luxemburgul de Sus, cu fortificațiile sale medievale, și Luxemburgul de Jos, cu cartierele sale moderne și zonele comerciale.

Cehia, cunoscută oficial sub denumirea de Republica Cehă, este o țară situată în Europa Centrală. Este înconjurată de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Cehia este faimoasă pentru orașele sale istorice și pentru berea sa de calitate.

Praga, capitala Cehiei, este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și o destinație turistică populară. Orașul este cunoscut pentru Castelul Praga, Podul Carol, Orașul Vechi și Catedrala Sfântul Vitus. Praga are, de asemenea, o istorie bogată în domeniul muzicii și al artelor, fiind leagănul compozitorului ceh Antonín Dvořák și al multor alți maeștri ai muzicii clasice.

Alte orașe notabile din Cehia includ Brno, cel mai mare oraș din afara capitalei, cunoscut pentru arhitectura sa gotică și barocă, și Český Krumlov, un oraș medieval bine păstrat și înscris în patrimoniul mondial UNESCO. Cehia are, de asemenea, o bogată tradiție în producția de sticlă și porțelan.

Franța, situată în Europa de Vest, este una dintre cele mai influente și cunoscute țări din lume, cu o istorie și o cultură bogată. Este cunoscută pentru vinurile sale excepționale, bucătăria rafinată, arta și literatura, precum și pentru unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume.

Paris, capitala Franței și numită adesea "Orașul Luminilor", este renumit pentru turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, muzeul Louvre și bulevardele sale elegante precum Champs-Élysées. Este un centru mondial al artei, modei și gastronomiei, atrăgând anual milioane de turiști.

Metz este un oraș situat în regiunea Grand Est din Franța și este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă și istoria sa îndelungată. Unul dintre principalele sale repere este Catedrala Saint-Étienne din Metz, cunoscută pentru fereastra sa gigantică din sticlă colorată. Orașul este, de asemenea, gazda unui număr de evenimente culturale și festivaluri.

Reims, situat în nord-estul Franței, este celebru pentru rolul său în istoria regală a Franței și pentru producția de șampanie. Catedrala Notre-Dame de Reims este locul unde majoritatea regilor Franței au fost încoronați, fiind un exemplu splendid de arhitectură gotică. Orașul este, de asemenea, inima regiunii Champagne, fiind renumit pentru cramele sale subterane și turneele de degustare a șampaniei.


Acestea sunt câteva informații generale despre Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Franța și Cehia. Fiecare dintre aceste țări are propriile sale tradiții, cultură și destinații turistice unice. Indiferent de motivul pentru care alegi să călătorești sau să trimiți colete în aceste destinații, Global Express este alegerea potrivită pentru a te asigura că beneficiezi de servicii de transport de încredere și că ai parte de o experiență plăcută și fără griji. Rezervă acum și explorează aceste țări fascinante cu ajutorul nostru!

La Global Express, suntem dedicați să oferim servicii de transport de înaltă calitate, atât în ceea ce privește călătoriile cu autocarul, cât și expedierea coletelor. Ne asigurăm că toți pasagerii noștri călătoresc în siguranță și confort, oferindu-le un mediu plăcut și relaxant pe durata călătoriei. Echipa noastră de șoferi profesioniști este bine instruită și are experiență în navigarea în drumurile europene, asigurându-se că fiecare călătorie este una sigură și fără incidente.

Pentru a asigura confortul pasagerilor noștri, autocarele noastre sunt dotate cu facilități moderne. Fiecare scaun este proiectat pentru a oferi un confort optim, cu suficient spațiu pentru picioare și spătar ajustabil. De asemenea, autocarele noastre sunt prevăzute cu aer condiționat, astfel încât să poți călători într-un mediu plăcut, indiferent de condițiile meteo exterioare.

În plus, înțelegem nevoia pasagerilor de a rămâne conectați în timpul călătoriei. De aceea, oferim conexiune Wi-Fi gratuită în toate autocarele noastre, astfel încât să poți naviga pe internet, să rămâi în contact cu prietenii și familia sau să lucrezi în timp ce călătorești. De asemenea, autocarele noastre sunt echipate cu prize pentru încărcarea dispozitivelor electronice, astfel încât să poți avea întotdeauna bateriile încărcate.

La Global Express, ne străduim să oferim servicii personalizate pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui pasager. Oferim opțiuni flexibile de rezervare, astfel încât să poți alege cel mai potrivit program de călătorie pentru tine. Indiferent dacă călătorești singur, cu familia sau într-un grup, suntem pregătiți să găsim soluții adecvate pentru tine.

În ceea ce privește transportul de colete, Global Express se angajează să livreze bunurile tale în siguranță și la destinație în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră dedicată de profesioniști se asigură că fiecare colet este ambalat corespunzător și călătorește în condiții optime. Colaborăm cu parteneri logistici de încredere pentru a asigura un tranzit eficient și o livrare promptă a coletelor.

Fie că trimiți bunuri personale, produse comerciale sau documente importante, poți avea încredere în serviciul nostru de transport de colete. Oferim servicii door-to-door, ceea ce înseamnă că coletul tău va fi ridicat de la adresa indicată și livrat la destinația dorită. Echipa noastră se ocupă de toate detaliile logistice, astfel încât tu să te poți concentra pe alte aspecte ale vieții tale.

La Global Express, ne mândrim cu reputația noastră de a oferi servicii de înaltă calitate și de a satisface nevoile clienților noștri. Suntem recunoscuți pentru promptitudinea noastră în livrarea coletelor, precum și pentru atenția noastră la detalii și siguranța bunurilor transportate. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletului tău, suntem pregătiți să-l transportăm în condiții optime.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne furnizezi detaliile coletului sau să faci o rezervare pentru călătorie. Echipa noastră de suport clienți stă la dispoziția ta și este gata să răspundă tuturor întrebărilor tale și să-ți ofere asistență în procesul de rezervare.

Rezervă acum și ai încredere în Global Express pentru toate nevoile tale de transport în Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg și Cehia. Fie că călătorești în interes personal sau de afaceri, sau ai nevoie să trimiți un colet către aceste destinații, noi suntem alegerea potrivită pentru tine. Garantăm servicii de înaltă calitate, siguranță și satisfacție deplină. Descoperă frumusețea și bogăția culturală a acestor țări prin intermediul nostru și bucură-te de călătorii confortabile și expediere eficientă a coletelor tale!