Autocar Global Express transport pasageri și colete în Europa

Despre noi

Motive pentru care merită să alegeți Global Express

✅ Autocare confortabile, sigure și spațioase.

Pasagerii sunt transportați cu cele mai moderne autoturisme adaptate pentru călătorii lungi. Fotolii sunt comode pentru o odihnă deplină  și pentru somn. Saloanele sunt dotate cu sisteme audio/video, sistemul de încălzire și aer condiționat, au acces la prize, internet, Wi-Fi. Autocarele dispun de raportul tehnic valabil și după fiecare călătorie trec controlul tehnic.

✅ Transportarea pasagerului direct la adresă pe teritoruil Europei!

Fiecare pasager va fi adus până la adresa, ceea ce este foarte comod. Nu va fi necesar să căutați transport local într-un oraș străin. Veți petrece timp minim în drum datorită curselor optimizate.

✅ Personal calificat!

Șoferii noștri sunt profesioniști cu experiență. În timpul călătoriei de confortul Dvs are grijă însoțitoarea de bord. Global Express are personal prietenos și amabil, care cu mare drag vă va veni în ajutor.

✅ Asigurarea medicală!

Echipa Global Express s-a gândit pentru Dumneavoastră, ca să vă economisiți timp prețios. Asigurarea medicală a pasagerului se face la oficiul nostru înainte de pornire, astfel această grijă o puteți lăsa pe seama echipei noastre.

✅ Confort!

Fiecare pasager va primi ceai, cafea, mic dejun, gustări în salon și prânz delicios la restaurant. Toate acestea sunt incluse în costul călătoriei.

 

Autocar și microbuz Global Express pentru transport pasageri și colete

Colete în Europa și din Europa. Rapid și sigur!

Nu este persoană în R. Moldova care nu ar avea pe cineva plecat peste hotare. Şi aşa cum dorul de casă, atunci cînd sunteți departe, lasă urme de nostalgie – un colet primit de la cei dragi rămaşi în ţară, cu bunătăţi tradiţionale şi lucruri de suflet, vă va ajuta să înfruntaţi cu succes greutăţile pe care le confruntaţi departe de casă.

Pe acest segment, Global Express vine cu un serviciu plăcut și anume – expedierea şi primirea coletelor exact la adresa pe teritoriul Europei. În aşa fel, Dvs economisiți din timp şi reduceți esenţial efortul necesar expedierii sau primirii coletelor.

Dacă aveți nevoie de o deplasare în Belgia, Germania, Cehia, LuxemburgFranța sau Olanda, în scop de vizită, afaceri sau turism, Global Express vă ajută cu servicii de transport internațional de persoane.

Fiecare călător care urcă în autocarele noastre, este ca un oaspete de care avem GRIJĂ şi ne străduim să-I oferim CONFORTUL necesar!

Clienți Global Express transmit colete pentru transport în Europa

“Dorinta noastră este de a îmbunătăţi şi eficientiza serviciile oferite, de aceea orice sugestie şi propunere din partea clienţilor este binevenită!”