Transport Moldova - Luxembourg pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova - Luxembourg poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Luxembourg - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de calitate, ești în siguranță datorită șoferilor noștri profesioniști cu ani de experiență în spate, te bucuri de asistența celor mai politicoase și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi ne asumăm grijile tale și te asigurăm cu tot de ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie confortabilă!

Dorești să explorezi castelele Europei medievale, să faci promenade pe plaje adiacente Rinului și fluviului Moselle, să savurezi o bucătărie unică, în care se întâlnesc influențe gastronomice Franceze, Belgiene și Germane, și să descoperi alte minuni ale Luxemburgului pornind din Chișinău? Rezervă loc acum pentru tine și familia ta, sau discută cu reprezentanții noștri despre care alt punct de plecare ar fi mai convenabil pentru tine, despre costuri, precum și orice alte detalii ce țin de transport pasageri Luxembourg. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în siguranță, liniște și confort!

Îmbarcarea pasagerilor în autocar Global Express
Transmiterea coletelor cu microbuzele Global Express

Transport colete Luxembourg - Moldova

Grija celor dragi ne poate încălzi și la distanța de 2 063 km, iar Global Express este aici pentru a te apropia de cei care se află acasă ori sunt plecați în Luxembourg. Fie că vrei să expediezi un colet din Chișinău spre o localitate din Luxembourg, pentru a alina dorul de casă unei persoane iubite, sau vrei să transmiți un cadou pe ruta Luxembourg - Moldova, găsești mereu transportul potrivit cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova spre Luxembourg și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transportarea pe ruta Luxembourg - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în faptul că noi îți vom livra coletul tău în siguranță, direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne oferi detalii despre coletul tău, iar noi îți vom aduce la cunoștință toate informațiile necesare despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Luxembourg - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Luxembourg – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Luxembourg și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

Autocar și microbuz Global Express pentru transportarea pasagerilor

Suntem Global Express, firmă de transportare pasageri și colete pe rutele Luxembourg - Moldova și Moldova - Luxembourg, precum și în alte state Europene, a cărei misiune este asigurarea transportării confortabile și sigure la timp a clienților noștri și a bunurilor ce le aparțin.

Ce să alegi - autobuz sau microbuz - pentru transportul de colete și pasageri Moldova - Luxembourg?

Transportul pasagerilor la distanțe mari și relativ mari trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabil, motiv din care optăm pentru transportul cu autocar pentru ruta Moldova - Luxembourg. De obicei, după doar câteva ore în drum, orice disconfort crește cu progresie geometrică. Acesta însă nu este cazul clienților noștri. Pasagerii pe ruta Luxembourg - Moldova, tur și retur, sunt transportați cu autocare noi, au acces la WI-FI, prize, și aer condiționat, care menține o temperatură plăcută în salonul autocarului, indiferent de sezonul sau timpul de afară. Iar însoțitoarele noastre de bord vor se vor îngriji de bunăstarea și confortul tău pe tot parcursul călătoriei. Dacă vrei să ajungi rapid, în condiții excelente la un preț accesibil în Luxembourg, rezervă loc acum! Pentru transportul coletelor pe ruta Moldova - Luxembourg, în majoritatea cazurilor, de asemenea, alegem autocarul, pentru că unitățile noastre de transport oferă destul spațiu și oportunități de asigurare a stabilității bunurilor transportate. Acesta este doar unul dintre motivele din care în toți anii de activitate a companiei noastre nu am avut nici un singur caz de pagube sau deteriorări ale bunurilor transportate. Dacă dorești să expediezi în siguranță un colet celor dragi care se află acasă, în Moldova, ori sunt plecați în Luxembourg, rezervă loc acum apăsând butonul de mai jos!

Alte întrebări frecvente

Care este prețul de transport al unui colet Luxembourg - Moldova?
Un colet cu greutatea de până la 25 kg va fi transportat pe ruta Moldova - Luxembourg la un preț de 40 Euro. Pentru fiecare kilogram ce depășește greutatea menționată, se mai achită câte 1.50 Euro. Excepție fac bunurile extrem de fragile, tehnica, mobila și altele care au nevoie de o fixare specială, în funcție de situație. Dacă dorești să transporți un bun care necesită atenție deosebită, contactează-ne și vom discuta împreună toate detaliile.
Care este traseul de transport Luxembourg - Moldova?
Cursa tur Moldova - Luxembourg pornește din Chișinău, iar la retur ajungem, la fel, la Chișinău. Pe ruta Moldova - Luxembourg trecem prin postul vamal Oancea, și ulterior tranzităm țările (?). Pe ruta Luxembourg - Moldova, tranzităm aceleași țări, însă intrăm pe teritoriul Republicii Moldova prin postul vamal Leușeni. Din cauza situației actuale geopolitice, nu traversăm Ucraina, asigurând astfel siguranța pasagerilor noștri precum și a coletelor expediate.
Ce include costul biletului pentru pasageri?
Costul călătoriei acoperă toate facilitățile de care ai parte în autocar (WI-FI, prize, ceai, cafea etc.), precum și micul dejun în autocar, după care un prânz la un restaurant pe teritoriul Ungariei. Prețul biletului Moldova - Luxembourg, tur și retur, include și transportarea bagajului cu o greutate de până la 40 kg.
Cât durează călătoria pe ruta Moldova - Luxembourg?
Durata totală a călătoriei pe ruta Luxembourg - Moldova, tur și retur, constituie 34-36 de ore, în funcție de timpul petrecut la posturile vamale. Șoferii profesioniști și însoțitoarele de bord vor avea grijă ca pe parcursul acestor ore să te simți confortabil și în siguranță.

Elena R., medic, Luxemburg, Luxemburg
”Ne-am stabilit cu familia în Luxemburg acum șapte ani și adesea trimit colete părinților și surorilor de acasă. Mi s-au recomandat serviciile de livrare a coletelor Global Express un an în urmă și de atunci apelez doar la ei. Prețul e rezonabil și sunt sigură că coletul meu va ajunge întreg acasă. În șapte ani am avut tot felul de situații neplăcute cu livrarea coletelor, iar acum nu mai e nevoie să fiu stresată și să ghicesc dacă ajunge coletul. Mama, la fel, îmi trimite coletele doar cu Global Express și suntem foarte mulțumiți cu toată familia de serviciile lor.”
Petru, student, Chișinău, Moldova
”Am mers în vacanță în Luxembourg cu un grup de prieteni și nu regretăm că am optat pentru serviciile de transportare pasageri Global Express. Noi obișnuim să mergem în asemenea călătorii câteva ori pe an și avem experiență în a călători cu diferite companii și tipuri de transport, și pot spune cu certitudine că Global Express ne-a oferit una din cele mai plăcute experiențe de călătorie. Condițiile sunt pe măsură. Aer condiționat, internet bun, salon modern. Am ajuns în Luxembourg bine odihniți și cu bună dispoziție. Apelați cu încredere la serviciile de transport pasageri de la Global Express.”
Andrei S., arhitect, Luxembourg, Luxembourg
”Beneficiez de serviciile de transport pasageri și colete Luxembourg Moldova de la Global Express de câțiva ani și mereu am fost mulțumit de profesionalismul și receptivitatea consultanților, șoferilor și însoțitoarelor. Trimit colete și mobilă părinților în Moldova, cumpăr bilete părinților când vin să mă viziteze în Luxembourg, și în general, toate coletele și bagajele le trimitem prin Global Express. Nu am întâmpinat nici o problemă până acum, coletele ajung la timp, iar părinții sunt mulțumiți de călătorie când vin. Fac un lucru bun ei.”
Inesa, agent imobiliar, Luxembourg, Luxembourg
”Recomand serviciile de livrare a coletelor de la Global Express, la care am apelat în ultimii trei ani și voi apela în continuare. Este o companie de încredere. Te ghidează ei foarte delicat și răbdător, îți răspund amabil și îți explică toate momentele, ca să nu ai surprize neplăcute după, la vamă. Eu am trimis acasă tot felul de colete, mai mari, mai mici. Am trimis trotinete nepoților, niște vase mamei, chiar și o un televizor, și toate au ajuns cu bine. Dacă aveți nevoie să trimiteți colete din Luxembourg în Moldova, apelați la ei cu încredere.”

Like, share, subscribe:

Lista cu destinații de plecare

Transport Moldova - Luxembourg

Transport Luxembourg - Moldova

Transport Moldova - Luxembourg

Transport Luxembourg - Moldova

Dacă nu ați găsit destinația Dvs, contactați-ne pentru mai multe detalii:
+37378799993