Transport Moldova - Belgia pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova-Belgia poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Belgia - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de calitate, ești în siguranță datorită șoferilor noștri profesioniști cu ani de experiență în spate, te bucuri de asistența celor mai politicoase și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi ne asumăm grijile tale și te asigurăm cu tot de ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie confortabilă!

Vrei să vizitezi capitala Europei, să admiri capodoperele arhitecturii gotice, precum vestitul Grand Place, să explorezi orașe vechi, care te conectează cu o Europă medievală, să te răsfeți cu ciocolata și berea belgiană, și să descoperi cum te mai poate impresiona Belgia pornind din Chișinău? Rezervă loc acum pentru tine și familia ta, sau discută cu reprezentanții noștri despre care alt punct de plecare ar fi mai convenabil pentru tine, despre costuri, precum și orice alte detalii ce țin de transport pasageri Belgia. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în liniște, confort și siguranță!

Îmbarcarea pasagerilor în autocar Global Express
Transmiterea coletelor cu microbuzele Global Express

Transport colete Belgia - Moldova

Grija celor dragi ne poate încălzi și la distanța de 2 147 km, iar Global Express este aici pentru a te apropia de cei care se află acasă ori sunt plecați în Belgia. Fie că vrei să expediezi un colet din Chișinău spre o localitate din Belgia, pentru a alina dorul de casă unei persoane iubite, sau vrei să transmiți un cadou pe ruta Belgia - Moldova, găsești mereu transportul potrivit cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova spre Belgia și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transportarea pe ruta Belgia - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în faptul că noi îți vom livra coletul tău în siguranță, direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne oferi detalii despre coletul tău, iar noi îți vom aduce la cunoștință toate informațiile necesare despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Belgia - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Belgia – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Belgia și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

Autocar și microbuz Global Express pentru transportarea pasagerilor

Suntem Global Express, firmă de transportare pasageri și colete pe rutele Belgia - Moldova și Moldova - Belgia, precum și în alte state Europene, a cărei misiune este asigurarea transportării confortabile și sigure la timp a clienților noștri și a bunurilor ce le aparțin.

Ce să alegi - autobuz sau microbuz - pentru transportul de colete și pasageri Moldova - Belgia?

Transportul pasagerilor la distanțe mari și relativ mari trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabil, motiv din care optăm pentru transportul cu autocar pentru ruta Moldova - Belgia. De obicei, după doar câteva ore în drum, orice disconfort crește cu progresie geometrică. Acesta însă nu este cazul clienților noștri. Pasagerii pe ruta Belgia - Moldova, tur și retur, sunt transportați cu autocare noi, au acces la WI-FI, prize, și aer condiționat, care menține o temperatură plăcută în salonul autocarului, indiferent de sezonul sau timpul de afară. Iar însoțitoarele noastre de bord se vor îngriji de bunăstarea și confortul tău pe tot parcursul călătoriei. Dacă vrei să ajungi rapid, în condiții excelente la un preț accesibil în Belgia, rezervă loc acum! Pentru transportul coletelor pe ruta Moldova - Belgia, în majoritatea cazurilor, de asemenea, alegem autocarul, pentru că unitățile noastre de transport oferă destul spațiu și oportunități de asigurare a stabilității bunurilor transportate. Acesta este doar unul dintre motivele din care în toți anii de activitate a companiei noastre nu am avut nici un singur caz de pagube sau deteriorări ale bunurilor transportate. Dacă dorești să expediezi în siguranță un colet celor dragi care se află acasă, în Moldova, ori sunt plecați în Belgia, rezervă loc acum apăsând butonul de mai jos!

Alte întrebări frecvente

Care este prețul de transport al unui colet Belgia - Moldova?
Un colet cu greutatea de până la 25 kg va fi transportat pe ruta Moldova - Belgia la un preț de 40 Euro. Pentru fiecare kilogram ce depășește greutatea menționată, se achită câte 1.50 Euro. Excepție fac bunurile extrem de fragile, tehnica, mobila și altele care au nevoie de o fixare specială, în funcție de situație. Dacă dorești să transporți un bun care necesită atenție deosebită, contactează-ne și vom discuta împreună toate detaliile.
Care este traseul de transport Belgia - Moldova?
Cursa tur Moldova - Belgia pornește din Chișinău, iar la retur ajungem, la fel, la Chișinău. Pe ruta Moldova - Luxembourg trecem prin postul vamal Oancea, și ulterior tranzităm țările (?). Pe ruta Luxembourg - Moldova, tranzităm aceleași țări, însă intrăm pe teritoriul Republicii Moldova prin postul vamal Leușeni. Din cauza situației actuale geopolitice, nu traversăm Ucraina, asigurând astfel siguranța pasagerilor noștri precum și a coletelor expediate.
Ce include costul biletului pentru pasageri?
Costul călătoriei acoperă toate facilitățile de care ai parte în autocar (WI-FI, prize, ceai, cafea etc.), precum și micul dejun în autocar, după care un prânz la un restaurant pe teritoriul Ungariei. Prețul biletului Moldova - Belgia, tur și retur, include și transportarea bagajului cu o greutate de până la 40 kg.
Cât durează călătoria pe ruta Moldova - Belgia?
Durata totală a călătoriei pe ruta Belgia - Moldova, tur și retur, constituie 34-36 de ore, în funcție de timpul petrecut la posturile vamale. Șoferii profesioniști și însoțitoarele de bord vor avea grijă ca pe parcursul acestor ore să te simți confortabil și în siguranță.

Elena B., studentă, Leuven, Belgia
”Fac masterul în Belgia și trimit des colete părinților iar ei, la fel, îmi trimit colete cu bunătăți de acasă. Am găsit compania Global Express răscolind prin ce îmi poate propune internetul la capitolul transportarea coletelor din Belgia în Moldova. Chiar dacă moldovenii noștri sunt receptivi prin grupuri de Facebook, mai degrabă ai încredere într-o companie care și-a câștigat credibilitatea, decât într-un necunoscut. Nu mă deranjează dacă coletul meu se pierde, dar țin în mod deosebit la coletele pe care mi le trimit părinții și nu vreau să risc. Am trimis și primit deja zeci de colete cu această companie și mereu totul a ajuns la timp, fără surprize neplăcute. Cu încredere recomand serviciile de transportare a coletelor de la Global Express și apreciez că ei își valorează clienții.”
Nicolae, tehnician, Ialoveni, Moldova
”Servicii la cea mai înaltă calitate! Personalul amabil și înțelegător. Condițiile bune, salonul este îngrijit, scaune comode. Ne-au servit cu ceai și cafea când făceam opriri. Două mese gustoase, una la restaurant. Șoferi responsabili, conduc atent și sunt prudenți la drum. Am mers eu și soția în Belgia la copii cu Global Express de trei ori și mereu am rămas mulțumiți. Călătoriți cu încredere!”
Tatiana, medic stomatolog, Chișinău, Moldova
”Am trimis colet în Belgia cu această companie și totul a fost în regulă. Prețul e accesibil și rezonabil, șoferii sunt foarte amabili, livrarea rapidă, în două zile coletul a fost la mama. Ți-l aduc drept la adresă, ce e foarte comod. Mama nu prea are timp să meargă după colet în oraș și e convenabil modul în care ei îl livrează. Pe parcurs mi-au răspuns clar și respectuos la toate întrebările. Puteți trimite cu încredere colete cu ei.”
Veronica, antreprenoare, Bruxelles, Belgia
”Apelez la această companie pentru mai multe servicii, atât transport pasageri, cât și transport colete. Trimit acasă colete, primesc colete de la părinți, merg în Moldova odată pe an ori vine fratele în vizită, în Belgia. Suntem mulțumiți de Global Express și rămânem clienți fideli. Prețurile sunt decente, atât pentru a transporta pasageri, cât și pentru colete. Primii ani trimiterea coletelor chiar a fost o problemă pentru mine, trebuia să aștept până se duce cineva din cunoscuți acasă. Am avut o situație în care mi s-a pierdut coletul și nu mai riscam să le trimit decât prin rude sau prieteni. Dar odată aveam nevoie să trimit mamei urgent un colet și fratele mi-a recomandat Global Express, el, de obicei, venea la mine cu dânșii. De atunci trimit colete doar cu ei. Sigur și rapid.”

Like, share, subscribe:

Lista cu destinații de plecare

Dacă nu ați găsit destinația Dvs, contactați-ne pentru mai multe detalii:
+37378799993