Transport Moldova - Germania pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova-Germania poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Germania - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de calitate, ești în siguranță datorită șoferilor noștri profesioniști cu ani de experiență în spate, te bucuri de asistența celor mai politicoase și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi ne asumăm grijile tale și te asigurăm cu tot de ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie confortabilă!

Dorești să ajungi în inima Berlinului, să treci sub legendara poartă Brandenburg, să explorezi capitala Bavariei - München, să te plimbi prin vestitul port din Hamburg ori să descoperi alte locații și orașe din Germania pornind din Chișinău? Rezervă loc acum pentru tine și familia ta, sau discută cu reprezentanții noștri despre care alt punct de plecare ar fi mai convenabil pentru tine, despre costuri, precum și orice alte detalii ce țin de transport pasageri Germania. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în liniște, confort și siguranță!

Îmbarcarea pasagerilor în autocar Global Express
Transmiterea coletelor cu microbuzele Global Express

Transport colete Germania - Moldova

Grija celor dragi ne poate încălzi chiar și la distanța de 1 642 km, iar Global Express este aici pentru a te apropia de cei care se află acasă ori sunt plecați în Germania. Fie că vrei să expediezi un colet din Chișinău spre o localitate din Germania, pentru a alina dorul de casă unei persoane iubite sau vrei să transmiți un cadou pe ruta Germania - Moldova, găsești mereu transportul potrivit cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova în Germania și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transportarea pe ruta Germania - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în faptul că noi îți vom livra coletul tău în siguranță, direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne oferi detalii despre coletul tău, iar noi îți vom aduce la cunoștință toate informațiile necesare despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Germania - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Germania – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Germania și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

Autocar și microbuz Global Express pentru transportarea pasagerilor

“Suntem Global Express, firmă de transportare pasageri și colete pe rutele Germania - Moldova și Moldova - Germania, precum și în alte state Europene, a cărei misiune este asigurarea transportării confortabile și sigure la timp a clienților noștri și a bunurilor ce le aparțin.”

Ce să alegi - autobuz sau microbuz - pentru transportul de colete și pasageri Moldova - Germania?

Transportul pasagerilor la distanțe mari și relativ mari trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabil, motiv din care optăm pentru transportul cu autocar pentru ruta Moldova - Germania. De obicei, după doar câteva ore în drum, orice disconfort crește cu progresie geometrică. Acesta însă nu este cazul clienților noștri. Pasagerii pe ruta Germania - Moldova, tur și retur, sunt transportați cu autocare noi, au acces la WI-FI, prize, și aer condiționat, care menține o temperatură plăcută în salonul autocarului, indiferent de sezonul sau timpul de afară. Între timp, însoțitoarele noastre de bord se vor îngriji de bunăstarea și confortul tău pe tot parcursul călătoriei. Dacă vrei să ajungi rapid, în condiții excelente la un preț accesibil în Germania, rezervă loc acum! Pentru transportul coletelor pe ruta Moldova - Germania, în majoritatea cazurilor, de asemenea, alegem autocarul, pentru că unitățile noastre de transport oferă destul spațiu și oportunități de asigurare a stabilității bunurilor transportate. Acesta este doar unul dintre motivele din care în toți anii de activitate a companiei noastre nu am avut nici un singur caz de pagube sau deteriorări ale bunurilor transportate. Dacă dorești să expediezi în siguranță un colet celor dragi care se află acasă, în Moldova, ori sunt plecați în Germania, rezervă loc acum apăsând butonul de mai jos!

Alte întrebări frecvente

Care este prețul de transport al unui colet Germania - Moldova?
Un colet cu greutatea de până la 25 kg va fi transportat pe ruta Moldova - Germania la un preț de 40 Euro. Pentru fiecare kilogram ce depășește greutatea menționată, se mai achită câte 1.50 Euro. Excepție fac bunurile extrem de fragile, tehnica, mobila și altele care au nevoie de o fixare specială, în funcție de situație. Dacă dorești să transporți un bun care necesită atenție deosebită, contactează-ne și vom discuta împreună toate detaliile.
Care este traseul de transport Germania - Moldova?
Cursa tur Moldova - Germania pornește din Chișinău, iar la retur ajungem, la fel, la Chișinău. Pe ruta Moldova - Germania trecem prin postul vamal Oancea, și ulterior tranzităm țările Ungaria, Slovacia, Cehia și, respectiv, Germania. Pe ruta Germania - Moldova, tranzităm aceleași țări, însă intrăm pe teritoriul Republicii Moldova prin postul vamal Leușeni. Din cauza situației actuale geopolitice, nu traversăm Ucraina, asigurând astfel siguranța pasagerilor noștri precum și a coletelor expediate.
Ce include costul biletului pentru pasageri?
Costul călătoriei acoperă toate facilitățile de care ai parte în autocar (WI-FI, prize, ceai, cafea etc.), precum și micul dejun în autocar, după care un prânz la un restaurant pe teritoriul Ungariei. Prețul biletului Moldova - Germania, tur și retur, include și transportarea bagajului cu o greutate de până la 40 kg.
Cât durează călătoria pe ruta Moldova - Germania?
Durata totală a călătoriei pe ruta Germania - Moldova, tur și retur, constituie 34-36 de ore, în funcție de timpul petrecut la posturile vamale. Șoferii profesioniști și însoțitoarele de bord vor avea grijă ca pe parcursul acestor ore să te simți confortabil și în siguranță.

Damian S., muncitor, Münster, Germania
”De mai bine de 3 ani apelez practic lunar la Global Express pentru serviciile de livrare colete Germania - Moldova, curse de pasageri mai rar - când mă vizitează familia până mai așteptăm perfectarea documentelor. Global Express nu au dat greș, nu au avut rețineri și nu s-au încurcat niciodată, cum am mai pățit cu alte companii de transport Germania - Moldova. Chiar și când transmit colet cu ceva fragil, știu că va ajunge cu bine în mâinile soției. Am încredere în ei.”
Angela C., contabil, Anenii Noi, Moldova
”Plec în Germania o dată în fiecare an să-mi vizitez părinții. Am trei copii și călătoriile cu ei, puțin spus, sunt o adevărată provocare pentru nervii mei. Am avut însă norocul să descopăr serviciile de transport pasageri Germania - Moldova oferite de Global Express. Însoțitoarele de bord sunt mereu disponibilie și receptive, ceea ce contează mult când călătorești cu copiii. Părinții mei, la rândul lor, apelează doar la Global Express pentru a transmite colete pe ruta Germania - Moldova, pentru că ei livrează coletele de la adresă la adresă. Îi recomand cu încredere.”
Mihai S., director executiv, Chișinău, Moldova
”Suntem o reprezentanță a unei companii farmaceutice din Germania în Republica Moldova. Parteneriatele noastre internaționale ne obligă să solicităm deseori servicii de transport pasageri Germania - Moldova. De aproximativ un an, de când am început colaborarea cu Global Express, acest aspect al activității noastre a încetat să mai fie o problemă. Cunoaștem zilele când sunt curse Moldova - Germania, dar știm și că putem negocia ceva special la necesitate. Angajații și partenerii noștri sunt în siguranță și mereu au fost satisfăcuți de călătorii. Compania de transport pasageri din Chișinău Global Express este un partener de afaceri de încredere.”
Andrei P., mecanic, Berlin, Germania
”Transmit regulat colete din Germania în Moldova. Familia este acasă și îmi place să îi bucur cu ceva bun și frumos. Nu au pierdut niciodată nici un colet, și au ajuns la timp de fiecare dată. Personal prefer să călătoresc cu avionul, dar chiar și când zbor, bagajul mi-l transmit cu serviciile de transportare a coletelor Germania - Moldova oferite de Global Express. E mai ieftin și mult mai comod, iar lucrurile sunt aduse direct la adresă. Comod. Practic. Rapid. Sunt mulțumit și eu și familia mea. Recomand.”

Like, share, subscribe:

Lista cu destinații de plecare

Transport Moldova - Germania

Transport Germania - Moldova

Transport Moldova - Germania

Transport Germania - Moldova

Dacă nu ați găsit destinația Dvs, contactați-ne pentru mai multe detalii:
+37378799993