Transport Moldova - Cehia pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova - Cehia poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Cehia - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de calitate, ești în siguranță datorită șoferilor noștri profesioniști cu ani de experiență în spate, te bucuri de asistența celor mai politicoase și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi ne asumăm grijile tale și te asigurăm cu tot de ce ai putea avea nevoie pentru o călătorie confortabilă!

Mergi în vacanță în Cehia și abia aștepți să te plimbi pe podul Carol prin centrul medieval din Praga? Ori să explorezi cavernele și grotele din carsturile Moraviei pornind din Chișinău? Rezervă loc acum pentru tine și familia ta, sau discută cu reprezentanții noștri despre care alt punct de plecare ar fi mai convenabil pentru tine, despre costuri, precum și orice alte detalii ce țin de transport pasageri Cehia. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în siguranță, liniște și confort!

Îmbarcarea pasagerilor în autocar Global Express
Transmiterea coletelor cu microbuzele Global Express

Transport colete Cehia - Moldova

Grija celor dragi ne poate încălzi și la distanța de 1 309 km, iar Global Express este aici pentru a te apropia de cei care se află acasă ori sunt plecați în Cehia. Fie că vrei să expediezi un colet din Chișinău spre o localitate din Cehia, pentru a alina dorul de casă unei persoane iubite, sau vrei să transmiți un cadou pe ruta Cehia - Moldova, găsești mereu transportul potrivit cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova spre Cehia și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transportarea pe ruta Cehia - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în faptul că noi îți vom livra coletul tău în siguranță, direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne oferi detalii despre coletul tău, iar noi îți vom aduce la cunoștință toate informațiile necesare despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Cehia - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Cehia – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Cehia și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

Autocar și microbuz Global Express pentru transportarea pasagerilor

Suntem Global Express, firmă de transportare pasageri și colete pe rutele Cehia - Moldova și Moldova - Cehia, precum și în alte state Europene, a cărei misiune este asigurarea transportării confortabile și sigure la timp a clienților noștri și a bunurilor ce le aparțin.

Ce să alegi - autobuz sau microbuz - pentru transportul de colete și pasageri Moldova - Cehia?

Transportul pasagerilor la distanțe mari și relativ mari trebuie să fie, mai întâi de toate, confortabil, motiv din care optăm pentru transportul cu autocar pentru ruta Moldova - Cehia. De obicei, după doar câteva ore în drum, orice disconfort crește cu progresie geometrică. Acesta însă nu este cazul clienților noștri. Pasagerii pe ruta Cehia - Moldova, tur și retur, sunt transportați cu autocare noi, au acces la WI-FI, prize, și aer condiționat, care menține o temperatură plăcută în salonul autocarului, indiferent de sezonul sau timpul de afară. Iar însoțitoarele noastre de bord vor se vor îngriji de bunăstarea și confortul tău pe tot parcursul călătoriei. Dacă vrei să ajungi rapid, în condiții excelente la un preț accesibil în Cehia, rezervă loc acum! Pentru transportul coletelor pe ruta Moldova - Cehia, în majoritatea cazurilor, de asemenea, alegem autocarul, pentru că unitățile noastre de transport oferă destul spațiu și oportunități de asigurare a stabilității bunurilor transportate. Acesta este doar unul dintre motivele din care în toți anii de activitate a companiei noastre nu am avut nici un singur caz de pagube sau deteriorări ale bunurilor transportate. Dacă dorești să expediezi în siguranță un colet celor dragi care se află acasă, în Moldova, ori sunt plecați în Cehia, rezervă loc acum apăsând butonul de mai jos!

Alte întrebări frecvente

Care este prețul de transport al unui colet Cehia - Moldova?
Un colet cu greutatea de până la 25 kg va fi transportat pe ruta Moldova - Cehia la un preț de 40 Euro. Pentru fiecare kilogram ce depășește greutatea menționată, se mai achită câte 1.50 Euro. Excepție fac bunurile extrem de fragile, tehnica, mobila și altele care au nevoie de o fixare specială, în funcție de situație. Dacă dorești să transporți un bun care necesită atenție deosebită, contactează-ne și vom discuta împreună toate detaliile.
Care este traseul de transport Cehia- Moldova?
Cursa tur Moldova - Luxembourg pornește din Chișinău, iar la retur ajungem, la fel, la Chișinău. Pe ruta Moldova - Cehia trecem prin postul vamal Oancea, și ulterior tranzităm țările (?). Pe ruta Cehia - Moldova, tranzităm aceleași țări, însă intrăm pe teritoriul Republicii Moldova prin postul vamal Leușeni. Din cauza situației actuale geopolitice, nu traversăm Ucraina, asigurând astfel siguranța pasagerilor noștri precum și a coletelor expediate.
Ce include costul biletului pentru pasageri?
Costul călătoriei acoperă toate facilitățile de care ai parte în autocar (WI-FI, prize, ceai, cafea etc.), precum și micul dejun în autocar, după care un prânz la un restaurant pe teritoriul Ungariei. Prețul biletului Moldova - Cehia, tur și retur, include și transportarea bagajului cu o greutate de până la 40 kg.
Cât durează călătoria pe ruta Moldova - Cehia?
Durata totală a călătoriei pe ruta Cehia - Moldova, tur și retur, constituie 34-36 de ore, în funcție de timpul petrecut la posturile vamale. Șoferii profesioniști și însoțitoarele de bord vor avea grijă ca pe parcursul acestor ore să te simți confortabil și în siguranță.

Aurel, inginer mecanic, Chișinău, Moldova
‘’Trimit colete cu Global Express de la Chișinău la Praga de câteva luni și sunt foarte mulțumit. Coletele ajung la destinație repede, în stare perfectă și la un preț mic. Trimit colete copiilor des, dar până acum am avut niște situații că ele ajungeau deteriorate, așa că am căutat o companie mai bună. Am găsit pagina Global Express pe Facebook și de atunci trimit numai cu ei. Își fac munca pe cinste. Bravo. ’’
Maria, stomatolog, Chișinău, Moldova
‘’Aș vrea să mulțumesc Global Express pentru călătoria frumoasă și confortabilă de la Chișinău la Praga. Am rezervat bilet pe site-ul lor și am primit confirmarea rapid. Au niște șoferi profesioniști,iar însoțitoarele mi-au oferit apă și cafea pe parcursul călătoriei și mi-au răspuns la toate întrebările cu amabilitate. Bagajele au fost încărcate și descărcate cu grijă. Autocarul e curat și confortabil, dotat cu aer condiționat și wifi gratuit, iar prețul călătoriei este foarte rezonabil. Recomand!.’’
Valentin, profesor, Brno, Cehia
‘’Global Express este o companie de transport excelentă, atât pentru persoane cât și pentru colete. Am trimis un colet de la Brno la Chișinău și apoi am călătorit cu Global Express acasă. Coletul a fost încărcat și descărcat cu grijă, fără a fi deteriorat sau pierdut, iar călătoria a fost plăcută și confortabilă, datorită șoferului și însoțitoarelor de bord prietenoși și bine instruiți. Bravo, sunteți definiția serviciilor de calitate!’’
Veronica, studentă, Ostrava, Cehia
‘’Mi-a plăcut să călătoresc cu Global Express. Am mers de la Chișinău la Ostrava la un preț foarte avantajos. Mașina a fost spațioasă și dotată cu wifi și prize, astfel încât să pot lucra pe laptop pe durata călătoriei. Șoferul a fost politicos și atent, la fel și domnișoarele care ne-au însoțit. Am făcut și opriri, am luat o masă bună la mijlocul călătoriei, totul a fost pe măsură. Am ajuns cu bine în Ostrava și am rămas cu impresii bune după drum. Mulțumesc! Recomand cu încredere.’’

Like, share, subscribe: