Transport Moldova - Cehia pentru pasageri și colete

destinaţii populare

Fie că pleci în vacanță, călătorești în scop de serviciu, sau vrei să trimiți un colet persoanelor dragi, cu Global Express transport Moldova - Cehia poți fi sigur că îți vei îndeplini scopul în siguranță și confort!

120+
Destinatii
10 mii+
Pasageri mulțumiți
10
Unități de transport
1.000.000+
km parcurși
300 mii+
Colete Livrate

Ce îți oferim noi

Transport pasageri Cehia - Moldova

Transportul internațional de pasageri constituie activitatea de bază a companiei noastre. Călătorind cu noi, beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate, ești în siguranță cu șoferii noștri profesioniști cu ani de experiență, te bucuri de asistența celor mai amabile și responsabile însoțitoare de bord și - cel mai important - te relaxezi, pentru că noi îți asigurăm o călătorie confortabilă și avem grijă de tot ce ai putea să ai nevoie pe drum!

Dacă dorești să ajungi la o localitate din Cehia cu pornire din Chișinău, rezervă loc acum sau discută cu reprezentanții noștri care alt punct de plecare ți-ar fi mai convenabil, despre costuri precum și orice alte detalii despre transport pasageri Cehia. Nu ezita, cu noi ajungi la destinație în cele mai bune condiții!

autobuz confortabil cu calatori
livrarea colete fix la loc

Transport colete Cehia - Moldova

Cunoaștem foarte bine cât este de important să simți grija celor dragi, chiar dacă ei nu sunt alături. Fie că vrei să transmiți colet din Chișinău spre o localitate din Cehia, pentru a bucura o persoană iubită cu o bucățică de patrie sau să transmiți cuiva un cadou, or planifici să expediezi un colet cu ceva exotic și frumos pe ruta Cehia - Moldova, transport pentru acestea găsești mereu cu Global Express. Compania noastră asigură livrarea oricăror bunuri legale din Moldova în Cehia și invers, garantând integritatea acestora și predarea lor la destinație în termenii de timp stabiliți, fără întârzieri și scuze.

Ne asumăm responsabilitatea pentru transport Cehia - Moldova a coletelor de diverse mărimi și greutăți, inclusiv a tehnicii, mobilei, bicicletelor, veselei și altor bunuri care corespund termenilor legali de transportare și trecere a frontierei. Poți avea încredere în noi, iar noi vom livra coletul transmis direct la adresa indicată. Contactează-ne acum pentru a ne da detalii despre coletul tău, iar noi îți vom oferi informație despre modalitatea de transportare și costul acesteia, fără costuri ascunse sau adaosuri.

  • Moldova
  • Germania
  • Olanda
  • Belgia
  • Luxembourg
  • Cehia
Viber, WhatsApp, Telegram:

De ce alegi Global Express drept compania ta de transport pasageri Cehia - Moldova?

✅ Ești asigurat(ă)

Cu noi, primești asigurarea medicală pentru călătorie direct la noi la oficiu, astfel încât să nu fii nevoit(ă) să cauți companii de asigurare transport în mod separat și să nu pierzi timp pe perfectarea documentelor adiționale.

Ești protejat(ă)
Șoferii dedicați pe curse Cehia – Moldova sunt profesioniști cu ani de experiență în transportul internațional de pasageri, iar autocarele noastre sunt mereu în condiții tehnice excelente.

Ești alintat(ă)
Însoțitoarele de bord sunt amabile, inteligente și profesioniste. Ele vor avea grijă de tine pe tot parcursul călătoriei pe ruta Moldova – Cehia și în direcția inversă, asigurând cele mai bune condiții pentru o călătorie relaxantă.

Ești satisfăcut(ă)
În timpul călătoriei ai acces la ceai, cafea, suc pentru copii și gustări și primești micul dejun și un prânz delicios la un restaurant. Cele enumerate întră în costul biletului, deci nu mai este nevoie să îți faci griji de snack-uri pe drum.

bus si microbus

“Dorinta noastră este de a îmbunătăţi şi eficientiza serviciile oferite, de aceea orice sugestie şi propunere din partea clienţilor este binevenită!”