Despre noi

Cine Suntem Noi?

Noi suntem o companie specializată în transportul persoanelor, coletelor şi autovehiculelor pe platformă, punctul de plecare sau de sosire fiind R.Moldova.

Deasemenea, operam şi cu transportarea coletelor din SUA. Autocarele de ultimă generaţie, personalul calificat cu o vastă experienţă în domeniu, confortul şi siguranţă toate acestea vi le oferim Dvs la cele mai mici preţuri

Cine Esti Tu?

Tu eşti în centrul preocupărilor noastre şi dorim să-ţi oferim cele mai variate servicii. Nu este persoană în R. Moldova care nu ar avea pe cineva plecat peste hotare

Şi aşa cum dorul de casă, atunci cînd eşti departe, îţi lăsa urme de nostalgie – un colet primit de la cei dragi rămaşi în ţară,cu bunătăţi tradiţionale şi lucruri de suflet, te ajuta să înfrunţi cu succes greutăţile pe care le confrunţi departe de casă. Pe acest segment, Global Express venim cu o noutate pe piaţa din R.Moldova şi anume expedierea şi primirea coletelor de la uşă la uşă. În aşa fel, TU economiseşti din timp şi reduci esenţial efortul necesare expedierii sau primirii coletelor. Dacă ai nevoie de o deplasare în Belgia, Germania, Cehia, Luxemburg  Franța sau Olanda, în scop de vizită, afaceri sau turism, Noi te ajutăm cu servicii de transport internaţional de persoane cu autocarul. Fiecare călător care urcă în autocarele noastre, este ca un oaspete de care avem GRIJĂ şi ne străduim să-I oferim CONFORTUL necesar!

“Dorinta noastră este de a îmbunătăţi şi eficientiza serviciile oferite, de aceea orice sugestie şi propunere din partea clienţilor este binevenită!”